Gratis Verzenden vanaf 45 €

Reductiesaus van PX wijn
Solomilo px 02 
Ingredienten:

 


375ml. Pedro Ximénez wijn ( Pajarete )
1 Sinaasappel
1 koffielepel Maicena.
150ml. kookroom
water naar believen
 

Bereiding :
Schenk de wijn in een pan en kook het zo lang dat het tot ongeveer de helft is gereduceerd
Pers de sinaas uit en los de maïzena hierin op Voeg vervolgens dit bij de kookroom en dit alles bij de al gereduceerde PX wijn. Laat het geheel een 10 minuten verder indikken
Snij de varkenshaas in grotere stukken, doe er zout en peper op na eigen inzicht
Verhit olijfolie virgin extra en bak de varkenshaas mooi bruin.  serveer dan met de saus erbij of schroei de varkenshaas dicht en doe er vervolgens de saus bij en laat het geheel een dikke 10 minuten staan sudderen. Beide versies zijn even lekker.

 

Gebruikte producten uit onze shop :