Gratis Verzenden vanaf 45 €

Ingredienten voor 4 personen :

 

Kabeljauw 150 gram

Lupinebonen ( met schil ) 200 gram

Witlof 100 gram

Andijvie 250 gram

Waterkers 50 gram

zwarte olijven 50 gram

ui

Oregano ( 1 koffielepel )

Wijnazijn ( 2 koffielepels )

Olijfolie Extra Virgin ( 5 koffielepels )

 

Bereiding :

Snij de Kabeljauw in kleine stukjes en doe deze samen met de lupinebonen in een saladekom. Was de Andijvie en de Witlof, snij ze klein en voeg ze samen met de kabeljauw. Snij een ui heel fijn en voeg deze toe aan de salade samen met de waterkers ( goed gewassen ) en de zwarte olijven.

 

Meng de olijfolie , de wijnazijn , oregano en het zout in een kom en verdeel het mengsel over de salade. Meng het vervolgens goed, maar let wel op dat de kabeljauw niet te veel uiteen valt.