Gratis Verzenden vanaf 55 €

In Nederland zijn we gewend geraakt aan een continue internet verbinding te hebben en als we dan naar Spanje gaan willen we natuurlijk onze dagelijkse dosis MB tot ons nemen... Twitter , Facebook , E-mail en zo verder.

In Spanje kun je natuurlijk wel internetten via de eigen GSM provider echter dat is niet aan te raden. De prijzen zijn gewoon erg duur. Enkele euro's per MB. Er bestaan een massa aan Internet Cafe's in Spanje waar je voor weinig geld terecht kunt voor die dagelijkse dosis MB ( megabyte ) . Voor surfen zien wij geen probleem , echter inloggen met een account raden wij niet aan... Heel vaak zijn die PC's zwaar vervuild met virussen dus om daar met uw eigen account in te loggen lijkt ons niet raadzaam...

Wat dan ?.  Er bestaat de mogelijkheid om een prepaid in Spanje te huren met een dongle. Maar U moet ten eerste gaan zoeken waar die te krijgen is EN U moet de Spaanse taal kunnen spreken. Daarom Raden wij eigenlijk om Dit thuis al te regelen. Huur een Droam zeggen wij dan... Wat is een Droam ? :

droam

Droam is een oplossing voor betaalbaar mobiel internet, waar en wanneer je wilt. Je kunt met Droam tot wel 90% besparen op de kosten voor mobiel internet in het buitenland. Bovendien weet je vooraf al wat je gaat betalen, mits je het dataverbruik in de gaten houdt. En omdat je via de Droam met 5 apparaten tegelijk online kunt, besparen eventuele reisgenoten dus ook.

Je reserveert het online en krijgt binnen enkele dagen een modem thuis gestuurd. Hiermee maak je op vakantie een WIFI acces point. Super handig en echt goedkoop. Omdat U het gewoon thuis al kunt regelen kiest U dus voor zekerheid. Wij van Original Andalucia maken er met veel tevredenheid gebruik van.

Neem zelf maar een kijkje op http://www.droam.nl/

droam