Gratis Verzenden vanaf 55 €

Deze mini bar liepen we toevallig een keer langs op weg naar een andere die dicht bleek te zijn.

 

UPDATE !! het blijkt dat deze bar is overgenomen en ook andere naam heeft. Of de tapas nog steeds zo goed zijn of beter of slechter ? geen idee..... Ga er eens kijken en laat het ons weten ! ;-)

Dan maar terug naar deze die wel open was en zeer netjes uitzag. Overigens van buiten verwacht je er eerlijk gezegd niet veel van maar eenmaal binnen is het dus helemaal anders.

Het bleek dat deze nog niet zolang geleden helemaal verbouwd was ( 2013 ). Mooi strak alles gemaakt. De Bar bleek goed vol te zitten ( was pas 19 uur wat vroeg is voor Malaga ).

bar jamon malaga 01

Men heeft een behoorlijke uitgebreide keuze en het blijkt dat men niet moeilijk doet. Bestel een Pils ( caña ) en een Tapa en je betaald maar 2 Euro !! .

Kan bijna niet goed zijn... Dus voorzichtig de eerste geproefd en die bleek niet alleen zeer goed te zijn maar ook een behoorlijke grote tapa. Dus dat vraagt naar meer.... :-) hebben toen gelijk 7 soorten geproefd, allen super goed.  Verwacht dus grote prima kwaliteit tapas voor weinig.

bar jamon malaga 02

Deze bar is een "staande" bar... met andere woorden romantisch aan een tafeltje zitten is deze bar niet de plek voor, hier ga je met vrienden naar toe om staand of aan hoge tafels gezellig wat te drinken en daarbij een tapa. Ook kun je er niet op een terras zitten aangezien de bar aan een drukke weg in de binnenstad ligt.

Prima plek voor een avondje uit in Malaga te beginnen dus :-)

Deze bar is te vinden in Calle Carreteria 87, Malaga

 bar jamon malaga 03