Gratis Verzenden vanaf 55 €

nina_adela_ronda_01

 

La niña Adela in Ronda is een Bar waar de eigenaar de zoon is van de vorige eigenaars. Zijn ouders hadden een bar zoals er overal zijn in Andalusie. Gewoon , eenvoudig maar goed. Hij de zoon, Alonso heeft het roer om gegooid. En dat is de reden waarom wij besloten hebben aandacht te besteden aan zijn bar.

Er heerst een crisis dat is duidelijk, maar hij heeft niet besloten om te bezuinigen op kwaliteit zoals de meesten doen, maar hij maakt goede kwaliteit tapas voor een nette prijs. En hij is fan van de Nieuwe tapas keuken. Dat betekent de "betere" tapas.

nina_adela_ronda_02

 

nina_adela_ronda_03

Wij zijn fan van deze bar wegens diverse redenen. Ten eerste ligt deze net buiten het centrum en dus een echte originele Spaanse zaak. Ten tweede de zeer schone zaak, aan netheid wordt veel aandacht besteed en dat betekent dat reden nummer drie , het eten zelf zeer goed is. Hij weet dat we ook liefhebber zzijn van de aparte tapas en laat ons dan ook vaak testen om onze mening te horen. Hij vertelde ons ook dat hij in zijn vrije tijd naar andere zaken gaat om inspiratie op te doen. Toen we hem een tip in Sevilla gaven liet hij ons later zien wat hij daar gezien had :-)

 

Kortom een zaak die de moeite is om even een paar minuten uit het centrum weg te gaan.

nina_adela_ronda_04

 

Adres gegevens :   calle ricardo navarrete 9, 29400 Ronda, Spain

Open alle dagen behalve Maandag