Carne de Membrillo uit Spanje


Carne de Membrillo ( Spaanse Kweepeer gelei ) ambachtelijk gemaakt met 100 % natuurlijke producten. Zonder conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Puur Natuur ! Dus als U membrillo wil kopen bent U hier aan het juiste adres
Verkoopprijs: 3,99 €
Korting

Preloader

Carne de membrillo uit Spanje

ambachtelijk gemaakte Spaanse kweepeergelei van 100 % natuurlijke producten. Inhoud : Kweepeer en Suiker ( 50 /50 )

Hij behoort tot de extra categorie. Verpakt per 250 gram,een stevige membrillo van de hoogste kwaliteit.

Deze carne de membrillo is gemaakt door Al-Jaque in Andalusië. Een coöperatie van drie vrouwen, die ecologie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

De smaak is zoals hij vroeger was toen de mensen hem zelf thuis maakten.

Ze maken hem van de nieuwe oogst en van ecologische geteelde kweeperen. Deze Spaanse kweepeergelei is volledig ecologisch gecertificeerd.

carne de membrillo eco 02

De dames van Al Jaque hebben gekozen voor een glazen pot omdat deze een betere houdbaarheid en kwaliteit voor het product garandeert, zo blijft de inhoud simpelweg fantastisch van smaak.

Netto inhoud 250 gram. Na Openen zeer lang te bewaren in de koelkast

In Spanje vaak bij het ontbijt gegeten of bij geitenkaas.

Carne de membrillo is gemaakt van de kweepeer. Zijn Latijnse naam is: Cydonia obloga Mill. = Cydonia vulgaris Pers.

Dus als U membrillo wilt kopen bent U hier aan het juiste adres

 

Deze fruitsoort heeft zijn origine in het gebied rond de Kaspische zee. Haar naam ontleent zij aan de Griekse stad Cydon. Echter in de tijd van Babylon bestond dit fruit al; voor de Grieken stond het symbool voor vruchtbaarheid en liefde.

Momenteel wordt deze vrucht niet alleen in Andalusië gekweekt en in andere Spaanse regio's zoals Levantina, Extremadura en Murcia, maar ook in Armenië, de Kaukasus, Irak, Syrië, Argentinië, Griekenland en de Balkanlanden.

De vrucht kan niet gegeten worden zonder dat deze verwerkt is; de membrillo is bitter van smaak is. Van de vrucht wordt gelei, jam, geneeskrachtige siroop en carne van membrillo gemaakt.

Het lekkerste is als men de membrillo samen eet met zuidvruchten, koekjes of verse kaas.

Super User
dinsdag 24 februari 2015
Zo lekker bij Spaanse kaas! Je moet het alleen wel even weten!