Gratis Verzenden vanaf 75 €

10 stuks Pimenton Agridulce


Deze Pimenton Agridulce is bitterzoet gerookt paprikapoeder. Een veel gebruikt poeder bij gerechten in de keukens van Malaga.
Verkoopprijs: 17,44 €
Korting
not_available.gif
Preloader

10 blikjes Pimenton Agridulce is bitterzoet gerookt paprikapoeder.

Een veel gebruikt poeder bij gerechten in de keukens van Malaga. De La Vera !!

Verpakt per 70 gram

 

U kooopt 10 blikjes a 70 gram

Deze paprika is niet te vergelijken met het neutrale paprikapoeder die je krijgt bij de plaatselijke supermarkt. Het is meer een neef van de traditionele Hongaarse paprika. Wat dit paprikapoeder zo anders maakt, is de diepe rokerige smaak.

Dit Spaanse poeder is onmisbaar voor de Spaanse chorizo worst, varkensvlees gerechten en een aantal garnalen gerechten en tapas. Het voegt de absoluut perfecte smaak van authenticiteit toe aan de Spaanse paella. Geen enkel ander ingrediënt heeft zo een impact op de authentieke Spaanse keuken.

De Spaanse versie welke Picante heet mag men niet verwarren met pikant als in de Aziatische keuken, het is eerder een zachtere vorm van pikant. De kleur is diep rood, een rokerige aroma en een zijdeachtige textuur.

De Gerookte Pimenton ( paprikapoeder ) van La Dalia wordt vaak verward met de Hongaarse versie ( welke afstamt van de Spaanse pimenton !!) Pimenton is een poeder van gemalen Capsicum annuum. De pepers worden geroosterd op hout waarna ze tot poeder worden vermalen.

 

Voedingswaarde : 

Per 100 g
Vitamine A 0,01 mg
Vitamine B1 0,60 mg
Vitamine B2 1,70 mg
Vitamine C 70 mg
Kalium 2400 mg
Calcium 180 mg
Fosfor 350 mg
Ijzer 24 mg

 

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo