Biologische Chorizo Iberico Puro Bellota
Biologische Spaanse Chorizo Iberico de Bellota. De absolute topkwaliteit Spaanse Chorizo
Deze Chorizo wordt op de oude ambachtelijke andalusische wijze nog gemaakt zonder enige toevoegingen van niet natuurlijke aard.
Men gebruikt dus enkel biologische kruiden, natuurlijke darmen, zeezout en de pure echte lucht van de Sierra Morena natuurpark in Andalucia, het hart van het Jabugo gebied !!!
De worst is verscheidend van gewicht, U kunt in de keuze menu zelf een gewicht uitzoeken van deze heerlijke echte chorizo
De methode van Droging is een oude wijze van conservering zoals hun overgrootouders dat al deden. Door middel van gebruik van zout en het blootstellen aan de lucht, verliest het vlees vocht en is daardoor lang houdbaar. Dit proces om een Spaanse Chorizo van zeer goede kwaliteit te krijgen kan wel drie jaar duren. Eerst een lange periode blootstelling aan de lucht van Jabugo ( Huelva ), en daarna aan de totale stilte in de bodega waar het vlees zijn karakteristieke smaak verkrijgt.
En zoals al vermeld geheel volgens Biologische Landbouw verkregen en van Puur Iberico varken . De varkens lopen met totaal 300 stuks op 700 hectare terrein vrij rond.
·· ··
@Original_Andalu De chorizo is zo lekker. Zacht en heel fijn van smaak. Zalig. — Jeanette van de Lindt (@Culinette) 9 maart 2016
Beoordelingen
zondag 05 april 2015
Echt Lekker smaak ! ik Schrijf in Duits:Für mich die beste Bio Chorizo. Mild würziger Geschmack abgestimmt auf das Iberico Fleisch. Angenehmer Fleischgeschmack nicht zu Intensiv einfach perfekt abgestimmt ,Top Bio Chorizo ich könnte sie pur und ohne Brot essen!
Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen