Gratis Verzenden vanaf 45 €

Meloja ( met fruit gevulde honing )


De Meloja is een vruchtenmoes gemaakt op basis van biologische honing en fruit zoals appel, kweepeer en verschillende .......
Verkoopprijs: 7,10 €
Korting
not_available.gif
Preloader

Meloja is een vruchtenmoes gemaakt op basis van honing en fruit zoals appel, kweepeer en verschillende soorten pompoen.

Dit mengsel ondergaat een lang proces van koken om het eindproduct te bereiken dat een glinsterende donkere kleur een zoetzure smaak heeft.

Deze Meloja is gemaakt met Biologische Honing afkomstig uit het Natuurpark van Grazalema. Helaas zijn de gebruikte citrus vruchten niet van Bio landbouw en dus mag het product geen bio certificaat voeren, maar dat wil niet zeggen dat het niet lekker is :-) Is gemaakt van Puur natuurlijke producten.

425 Gram Pure smaak van ECOmiel uit het Grazalema natuurpark

 

Geef met behulp van meloja een extra smaak aan de volgende gerechten:

*  Melk: een kommetje melk met granen en 1 a 2 soeplepels meloja.

*  Yoghurt : een blanke yoghurt en 1 a 2 lepels meloja om het een zoete smaak te geven.

Ook kunt u avocado of een ander stukje fruit aan het mengsel toevoegen.

*  IJs: roomijs met fruit en suikerstroop (ananas, perzik) besprenkeld met meloja.

*  Flan: flan (karamelpudding) met fruit, slagroom en dit alles gegarneerd met meloja.

*  Spaanse Natillas : Kook 1 liter melk met wat citroenschil en kaneel gedurende 10 minuten; laat het geheel op een laag vuurtje verder pruttelen. Bereid ondertussen in een kom het volgende voor: 4 eieren, 200 gr suiker en een lepel maïzena; klop het goed op, totdat er schuim ontstaat en het geheel een beetje uitzet. Haal de kaneel en de citroenschil uit de melk en voeg het mengsel van ei aan de warme melk toe, blijf goed roeren tijdens het toevoegen. Laat het gedurende 5 minuten koken op laag vuurtje en blijf steeds roeren. Bereid de kommetjes voor door een koekje op de bodem te leggen met daarop een beetje meloja. Voeg vervolgens de natillas er aan toe en laat het geheel afkoelen. Decoreer het voor het opdienen met een soeplepel meloja en een stukje fruit.

*  Andere mogelijkheden: gepaneerde vis met meloja, pasteitje, tortilla, pannenkoeken, croissants, fruit, garnering van groente; kortom ongekende mogelijkheden.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo