Gratis Verzenden vanaf 65 €

Pimenton Picant in de opruiming


Pimenton Picante, gerookte picante paprikapoeder 70 gr
Verkoopprijs: 2,25 €
Basisprijs inclusief BTW3,03 €
Korting -0,78 €

Preloader

Pimenton Picante, gerookte picante paprikapoeder 70 gr

Dit is picant gerookte paprikapoeder oftewel Pimenton Picante De La Vera uit Spanje

Verpakt per 70 gram

THT einde december 2023

Deze paprika is niet te vergelijken met het neutrale paprikapoeder die je krijgt bij de plaatselijke supermarkt. Het is meer een neef van de traditionele Hongaarse paprika. Wat dit paprikapoeder zo anders maakt, is de diepe rokerige smaak.

Dit Spaanse poeder is onmisbaar voor de Spaanse chorizo worst, varkensvlees gerechten en een aantal garnalen gerechten en tapas. Het voegt de absoluut perfecte smaak van authenticiteit toe aan de Spaanse paella. Geen enkel ander ingrediënt heeft zo een impact op de authentieke Spaanse keuken.
.

De Spaanse versie welke Picante heet mag men niet verwarren met pikant als in de Aziatische keuken, het is eerder een zachtere vorm van pikant. De kleur is diep rood, een rokerige aroma en een zijdeachtige textuur.
.

De Gerookte Pimenton ( paprikapoeder ) van La Dalia wordt vaak verward met de Hongaarse versie ( welke afstamt van de Spaanse pimenton !!) Pimenton is een poeder van gemalen Capsicum annuum. De pepers worden geroosterd op hout waarna ze tot poeder worden vermalen.

 

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo