Gratis Verzenden vanaf 45 €

Spaanse geiten kaas in olijfolie

geitenkaas_olijfolie_voor4

Deze ambachtelijke handgemaakte biologische Spaanse geitenkaas kaas kreeg de gouden medaille op het internationale geitenkaas congres in Italië in 2007. In 2009 werd deze kaas verkozen tot beste biologische kaas van Spanje.
Verkoopprijs: 9,43 €
Korting
not_available.gif
Preloader

Deze ambachtelijke handgemaakte biologische Spaanse geitenkaas kaas kreeg de gouden medaille op het internationale geitenkaas congres in Italie in 2007.

In 2009 werd deze kaas door het Spaanse ministerie van Landbouw verkozen tot beste biologische kaas van Spanje.

 

Update !! . Monica ( eigenaresse ) heeft na jaren alles verkocht en daarmee is onze leverancier ook monica dus weggevallen. We gaan op zoek naar een nieuw net zo goed product.

spaanse-kaas_01

cabra_verde

Dit 100% biologische product is gemaakt van zuivere geitenmelk (gepasteuriseerd) en een subtiele mix van knoflook, tijm, tomaat, pepers, basilicum, ui, chili en zout en ingepakt in biologische olijfolie. Het is gewoon de beste gekruide geitenkaas in Andalusië.

U koopt met de inhoud van een potje niet alleen 135 gram van deze heerlijke kaas, maar ook 155 gram Biologische Olijfolie die U kunt gebruiken voor andere heerlijke gerechten smaak bij te brengen. Een superdeal dus.


Finca La Cabra Verde is gelegen in een prachtig deel van de Sierra van Cadiz, zeer dicht bij de welbekende witte stad Acros de la Frontera.  

Viviane Pauwels
zondag 26 mei 2013
Overheerlijke geitenkaas in een slaatje of even opgewarmd in de koekenpan met een beetje olie. Nog wat pijnboomitten erbij, wat spekjes en groentjes, eventueel wat honing! Laat de zomer maar komen nu.

Rik Schellekens
maandag 11 februari 2013
Heerlijke kaas, om zo puur van te genieten op een mooi stukje brood!
firmijn koekkoek
donderdag 23 augustus 2012
Lekkere zacht geitenkaasje voor in een salade.
Meer beoordelingen

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo