geitenkaas_olijfolie_voor4

Spaanse geiten kaas in olijfolie

Deze ambachtelijke handgemaakte biologische Spaanse geitenkaas kaas kreeg de gouden medaille op het internationale geitenkaas congres in Italië in 2007. In 2009 werd deze kaas verkozen tot beste biologische kaas van Spanje.
Basisprijs inclusief BTW9,43 €
Verkoopprijs: 9,43 €
Korting
not_available.gif

Deze ambachtelijke handgemaakte biologische Spaanse geitenkaas kaas kreeg de gouden medaille op het internationale geitenkaas congres in Italie in 2007.

In 2009 werd deze kaas door het Spaanse ministerie van Landbouw verkozen tot beste biologische kaas van Spanje.

 

Update !! . Monica ( eigenaresse ) heeft na jaren alles verkocht en daarmee is onze leverancier ook monica dus weggevallen. We gaan op zoek naar een nieuw net zo goed product.

spaanse-kaas_01

cabra_verde

Dit 100% biologische product is gemaakt van zuivere geitenmelk (gepasteuriseerd) en een subtiele mix van knoflook, tijm, tomaat, pepers, basilicum, ui, chili en zout en ingepakt in biologische olijfolie. Het is gewoon de beste gekruide geitenkaas in Andalusië.

U koopt met de inhoud van een potje niet alleen 135 gram van deze heerlijke kaas, maar ook 155 gram Biologische Olijfolie die U kunt gebruiken voor andere heerlijke gerechten smaak bij te brengen. Een superdeal dus.


Finca La Cabra Verde is gelegen in een prachtig deel van de Sierra van Cadiz, zeer dicht bij de welbekende witte stad Acros de la Frontera.  

zondag 26 mei 2013
Overheerlijke geitenkaas in een slaatje of even opgewarmd in de koekenpan met een beetje olie. Nog wat pijnboomitten erbij, wat spekjes en groentjes, eventueel wat honing! Laat de zomer maar komen nu.
Viviane Pauwels
maandag 11 februari 2013
Heerlijke kaas, om zo puur van te genieten op een mooi stukje brood!
Rik Schellekens
donderdag 23 augustus 2012
Lekkere zacht geitenkaasje voor in een salade.
firmijn koekkoek
Meer beoordelingen