Mosselen in escabeche
overheerlijke mosselen in escabeche marinade.
Escabeche is een koude marinade die men vooral gebruikt om vis te garen. Men gebruikt hem ook wel om gare ingrediënten in klaar te maken. Meestal gaat het dan om sardientjes maar ook mosselen. dit product is afkomstig van uit het hart van de Andalusische vis industrie, regio Barbate in het uiterste puntje van Spanje.
Alle producten van deze fabrikant worden volledig volgens oude tradities verwerkt. Vanaf de vangst door middel van almadrabas net als de feniciers 3000 jaar geleden, het verwerken en verpakken, conform oude recepten waarbij gebruik is gemaakt van producten uit Andalucia zoals de olijfolie en kruiden.
In Herpac verwerkt men alle producten op handmatig op ambachtelijke wijze volgens de oude tradities. Dit heeft als resultaat dat de vis al zijn natuurlijke eigenschappen bewaard heeft en dat betekent dat de smaak exquisiet is en terecht in Spanje als luxe merk wordt gezien.
Ingrediënten :
Mosselen, Perna Canaliculus gekweekt via "waterboerderij"
Zonnebloemolie, Wijnazijn , water, Zout en kruiden
Inhoud 115 gram, uitlekgewicht 69 gram
Voedingswaarde per 100 gram :
Energie : 190 Kcal / 792 kJ
Proteïnen : 19,9 gram
Koolhydraten : 3 gram
waarvan suikers : 0 gram
Vetten 10,8 gram
waarvan verzadigde vetten : 1,74 gram
Zout : 0,65 gram
Beoordelingen
Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen