Gratis Verzenden vanaf 75 €

Betalen

U kunt uw bestelling op meerdere manieren bij onze Spaanse webwinkel betalen.

Hieronder vindt u een overzicht van de betaalmethodes bij onze online webshop Spaansewinkel.nl

 

Beveiligde internetverbinding.

Al uw dataverkeer met de Spaansewinkel.nl is beveiligd.

Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd.

Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser.

SSL beveiliging

Vooruitbetaling

U kunt uw bestelling eenvoudig via uw bankrekening aan ons overmaken.

Onze gegevens zijn :

Original Andalucia , ABN AMRO rekeningnummer :

NL95 ABNA 0523 2241 25


Vermeld hierbij uw ordernummer!!!

Let op: Wij nemen uw bestelling pas in behandeling als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bij deze betaling duurt het soms enkele dagen voor uw betaling op de rekening van de Spaanse Winkel is bijgeschreven, en daarom kan het soms enkele dagen duren voordat wij uw bestelling kunnen verzenden.

 

iDEAL

ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen bij de Spaanse winkel afrekenen. iDEAL is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis, ING en de Postbank. U kiest bij betalingswijze voor iDEAL en u komt bij het betalen in uw eigen vertrouwde betaalomgeving via internet terecht waar u, bij u eigen bank, de betaling regelt. Betalingen via iDEAL worden geheel via de beveiligde omgeving van uw eigen bank afgehandeld.

Deze vorm van betalen is het snelste. De Spaanse Winkel krijgt zeer snel bericht van uw betaling en kan dan direct overgaan tot het klaarmaken van uw bestelling.

Uw bestelling wordt dan meestal 1 dag na uw bestelling verzonden, soms zelfs nog dezelfde dag. Bestellingen gedaan na vrijdag 15 u worden maandags verzonden

 

PayPal

pay pal

Paypal is een internationale internetbank die het onder andere mogelijk maakt om op een veilige manier met uw creditcard te betalen.

Bij Paypal kunt u zich eenvoudig registeren om vervolgens een bedrag op uw PayPalrekening te storten. Met dit bedrag kunt u dan betalen in online winkels die ook een Paypal rekening hebben. Via PayPal is het ook weer mogelijk om gebruik te maken van een creditcard betaling met VISA en MASTERCARD.

Bij betaling van Pay Pal moeten we Helaas een toeslag rekenen, dit omdat Pay pal Hele hoge kosten berekend naar ons.. Vandaar dat de toeslag 3% is. ( pay pal telt ons meer... kies voor Ideal die is gratis voor U als klant )

Visa Mastercard

 

Bancontact , Mister cash, Mollie

complete-logos

Onze Bancontact en Mister Cash betalingen worden behandeld door Mollie. Voor de betaling wordt u doorgestuurd naar de betalingssite, waar u de keuze kunt maken voor uw betalingsmethode. Mollie zorgt er dan voor dat wij de betaling ontvangen en wij uw bestelling kunnen klaarmaken en verzenden

 

Transport

Woont u in Amsterdam, Utrecht, Den Haag Antwerpen , Brussel of welke plek dan ook in Nederland of België?

Geen probleem !!!

Levering gebeurt in Nederland via TNT post en in België via de Belgische post.

verzenden in NL verzenden in BE

 

 

Leveringen in Nederland EN  België  kosten  :

voor bestellingen tot 65 euro 6,90 

 Brievenbuspost in enkel Nederland 5,00

Vanaf € 65,- de verzending gratis.

 

 

Original Andalucia is afhankelijk van de snelheid van deze transporteurs; onze ervaring leert dat bestellingen binnen Nederland binnen 48 uur afgeleverd worden en in België binnen 72 uur.

Afhalen is mogelijk !! . Kies tijdens het proces van afrekenen voor afhalen ipv verzenden. U betaalt dan geen verzendkosten. Na bevestiging van uw bestelling nemen Wij contact met U op om een afspraak te maken wanneer U Uw bestelling kunt afhalen.

 

Let op: Alle prijzen van onze producten op deze website zijn inclusief BTW en er worden geen extra kosten berekend voor betaling via iDEAL.

Wel bereken we een Toeslag van 3 % voor Pay Pal. Dit heeft te maken met de hele hoge kosten die Pay Pal aan ons berekend

 

Spaanse winkel was aangesloten bij een webshop Keurmerk. Echter na 1 jaar hebben we besloten om dit gekocht keurmerk niet meer voort te zetten en de gespaarde onkosten te gebruiken in het verbeteren van onze service naar onze klanten in plaats van een logo te kopen dat de klant het gevoel moet geven dat de service goed is..... Wij zeggen het niet alleen maar we doen het ook. Laat het ons maar bewijzen 

We hebben hierdoor bijvoorbeeld de transportkosten kunnen verlagen en daarmee direct voordeel voor U als klant.