Gratis Verzenden vanaf 75 €

Alle sites van Original Andalucia worden gehost door Byte Internet.

Byte levert al jaren lang Groene Hosting (sinds 2006). Hun colocatie leverancier XS4ALL gebruikt namelijk groene stroom om hun servers te voeden. Daarbij zijn hun servers ook uitgerust met energie zuinige chips, waardoor ze minder stroom opslurpen dan de goedkopere chip varianten.

Dit maakt dat al onze sites dus CO2 neutraal zijn .  :-)

 

Gebruik van duurzame Energie :

We hebben voor het gebruik van de electriciteit meerdere zonnepanelen gelegd om zo ons gebruik te compenseren met zonne energie

 

Hergebruik materialen :

We geloven in het hergebruik van materialen om wederom zo weinig mogelijk belastend te zijn voor het milieu. Vandaar dat we zoveel mogelijk de verpakkingen hergebruiken welke we weer van de leveranciers krijgen. Zo belasten we naar onze mening minder het milieu en kunnen we de lagere onkosten hergebruiken om een lagere verzendkosten te kunnen berekenen. Daarnaast gebruiken we gerecycled papier als vul materiaal in de dozen voor transport. Heel soms zijn we genoodzaakt om noppenfolie te gebruiken om breuk te voorkomen. ( we staan open voor verbetersuggesties ) 

Keurmerk Webwinkel

Er bestaan ondertussen vele keurmerken voor websites. We hebben een tijdje een keurmerk gehad echter doordat er zovelen zijn was er naar onze mening beslist een verwarring bij klanten welk merk men nu wel of niet kan vertrouwen.

Tevens betekende het voeren van een keurmerk dat er behoorlijke kosten mee gemoeid waren die we natuurlijk moesten doorberekenen naar de klant, U dus.

Omdat we zelf ervan overtuigd zijn dat we een goed product leveren en in geval dat er iets mis gaat ( overal gaat er wel eens iets mis )we het zeer correct en snel afhandelen hebben we besloten om het keurmerk af te schaffen en de gespaarde uitgaven te gebruiken om de transportkosten voor de klant te verlagen.

Tenslotte wenst de klant, U dus, een goed product voor een eerlijke prijs.