Gratis Verzenden vanaf 75 €

Waarom kopen bij de Spaanse Winkel ?

De Spaanse winkel is in 2007 ontstaan uit onvrede over de kwaliteit van de Spaanse producten, die in de Benelux verkrijgbaar zijn en dat terwijl er in Andalusië zoveel echte kwaliteit te verkrijgen is. Daarom onze zoektocht naar de allerbeste producten uit Andalusië om deze hier aan te bieden. Ieder product is uitsluitend afkomstig uit zuid Spanje, ambachtelijk gemaakt en heeft vaak als origine een natuurpark. Wij zullen ook steeds meer ECO gecertificeerde producten aan ons assortiment toevoegen.

Achter de Spaanse Winkel staat een echte Andalusische met veel contacten in het zuiden van Spanje.

De Spaanse Winkel importeert alle producten zelf, rechtstreeks van de fabrikant. De meeste producten zijn zelfs nog nooit buiten Spanje of zelfs buiten Andalusië te koop geweest.

Momenteel heeft de Spaanse Winkel een uitgebreid assortiment exclusieve delicatessen, die men niet zomaar in iedere Spaanse winkel in Nederland of België tegenkomt.

Het kan zijn dat sommige producten veranderen of zelfs verdwijnen uit de shop. Reden hiervoor is dat wij constant op zoek zijn naar betere producten. Ook komt het voor dat een product niet meer aan de kwaliteitseisen de Spaanse Winkel voldoet; dan verwijderen wij dit product uit ons assortiment en wordt vervangen door een kwalitatief beter product.

De fabrikanten die aan de Spaanse Winkel leveren zijn vaak kleine familiebedrijven, die op ambachtelijke wijze hun producten maken en garant staan voor exclusiviteit en kwaliteit, zijn door ons persoonlijk bezocht. Die kwaliteit komt terug in de authentieke smaak van hun producten.

De Spaanse Winkel heeft voor u meer dan 183 verschillende producten om een keuze uit te maken; variërend van lekkere Spaanse koffie tot aan de exclusieve vis Mojama.

Heeft u echter suggesties, maak deze dan kenbaar en stuur een bericht via ons contact formulier

Neem maar eens een kijkje in de winkel en overtuig U zelf.

Bonito del norte

st