Gratis Verzenden vanaf 75 €

Biologische Jamon Iberico Puro Bellota


Biologische Spaanse Jamon de Bellota. Met maar liefst 34 tot 36 maanden gerijpt een topkwaliteit Spaanse Jabugo ham. Vacuüm verpakt per 100 gram.
Verkoopprijs: 19,21 €
Korting

Preloader

Biologische Spaanse Jamon de Bellota.


Met maar liefst 34 tot 36 maanden gerijpt een topkwaliteit Spaanse Jabugo ham. Vacuüm verpakt : 100 gram.

Deze ham wordt op de oude ambachtelijke andalusische wijze nog gemaakt zonder enige toevoegingen van niet natuurlijke aard.

Men gebruikt dus enkel biologische kruiden, zeezout en de pure echte lucht van de Sierra Morena natuurpark in Andalucia, het hart van het Jabugo gebied !!!!

Tevens met de Hand gesneden zoals elke goede ham dat verdiend

De methode van Droging is een oude wijze van conservering zoals hun overgrootouders dat al deden. Door middel van gebruik van zout en het blootstellen aan de lucht, verliest het vlees vocht en is daardoor lang houdbaar. Dit proces om een Spaanse ham van zeer goede kwaliteit te krijgen kan wel drie jaar duren. Eerst een lange periode blootstelling aan de lucht van Jabugo ( Huelva ), en daarna aan de totale stilte in de bodega waar het vlees zijn karakteristieke smaak verkrijgt.

50 gram van deze Biologische Jamon Iberico Puro Bellota heeft slecht 14 mg aan cholesterol ! , minder dan het vlees van kip of koe bevat.

En zoals al vermeld geheel volgens Biologische Landbouw verkregen.

U koopt Dus 100 !!!!! gram voorgesneden Puur Iberico Varken Puur Eikeltjes gevoed, gerijpt gedurende MINIMAAL 34 maanden EN Biologische Landbouw !!!

eco-logo-europa-nieuw   eco-logo-europa-oud   logo caae

Tom Vanacker
woensdag 29 januari 2020
Top! Zwart etiket 100 % iberico ras, 100% bellota, de echte pata negra! Beste die ik al heb geproefd en ik heb er al veel gegeten... aanrader! En organisch... als je het uit de verpakking haalt, is het mooi sappig. Dus aanrader ;)

RJ Zeeuw
zaterdag 14 februari 2015
Eerst op kamertemperatuur laten komen, en daarna wordt het echt genieten.

Heerlijke ham die letterlijk smelt op je tong Iberico Bellota die ik tot nu toe in NL heb kunnen vinden.

Aanrader!
J. Aroca
maandag 22 juli 2013
De subtiele smaak van deze Spaanse ham komt het beste tot zijn recht als die op kamertemperatuur wodt geserveerd. De fluweelzachte textuur en de nootachtige smaak met de boterige ondertonen zorgen voor een pure smaak sensatie. De ham smelt als het ware op uw tong en is met géén enkele andere ham te vergelijken......
Meer beoordelingen

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo