Gratis Verzenden vanaf 75 €

Mosselen in escabeche


overheerlijke mosselen in escabeche. Net zoals alle producten van deze fabrikant is ook dit een ambachtelijk met de hand verwerkt produkt en ..
Verkoopprijs: 3,49 €
Korting

Preloader

overheerlijke mosselen in escabeche marinade.

Escabeche is een koude marinade die men vooral gebruikt om vis te garen. Men gebruikt hem ook wel om gare ingrediënten in klaar te maken. Meestal gaat het dan om sardientjes maar ook mosselen. dit product is afkomstig van uit het hart van de Andalusische vis industrie, regio Barbate in het uiterste puntje van Spanje.

Alle producten van deze fabrikant worden volledig volgens oude tradities verwerkt. Vanaf de vangst door middel van almadrabas net als de feniciers 3000 jaar geleden, het verwerken en verpakken, conform oude recepten waarbij gebruik is gemaakt van producten uit Andalucia zoals de olijfolie en kruiden.

In Herpac verwerkt men alle producten op handmatig op ambachtelijke wijze volgens de oude tradities. Dit heeft als resultaat dat de vis al zijn natuurlijke eigenschappen bewaard heeft en dat betekent dat de smaak exquisiet is en terecht in Spanje als luxe merk wordt gezien.

Ingrediënten : 

Mosselen, Perna Canaliculus gekweekt via "waterboerderij" 

Zonnebloemolie, Wijnazijn , water, Zout en kruiden

 Inhoud 115 gram, uitlekgewicht 69 gram

 

Voedingswaarde per 100 gram :

Energie : 190 Kcal / 792 kJ

Proteïnen : 19,9 gram

Koolhydraten : 3 gram

 waarvan suikers : 0 gram

Vetten 10,8 gram

 waarvan verzadigde vetten : 1,74 gram

Zout : 0,65 gram

 

 

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo