Ventresca van tonijn in olijfolie
Ventresca van tonijn in olijfolie,authentiek en heerlijk van smaak.
Ventresca is een van de beste delen van de tonijn, ventresca , ook wel buikspek genoemd in olijfolie
Bij ons dus geen producten van Ortiz maar topkwaliteit uit Barbate in het uiterste zuiden van Spanje
Ingrediënten : Yellowfin tonijn buikspek, olijfolie en zout
inhoud 120 gram uitlekgewicht 85 gram
Voedingswaarde per 100 gram :
Energie : 279,6 Kcal / 1162,8 kJ
Proteïnen : 24 gram
Koolhydraten : < 0,1 gram
waarvan suikers : < 0,1 gram
Vetten 20,4 gram
waarvan verzadigde vetten : 3,2 gram
Zout : 1,7 gram
Beoordelingen
maandag 08 februari 2016
Eén van de mooiste stukken van de t. Ik gebruik deze voor gerechten waar het echt draait om de pure smaak van tonijn, bijvoorbeeld pasta met tonijn, rucola en citroensap. Ook geweldig voor salades!
Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen