Gratis Verzenden vanaf 75 €

drie soorten Pimenton


Drie soorten gerookte paprikapoeder bij elkaar. Pimenton Picante, de Agridule en de Picante versie
Verkoopprijs: 8,39 €
Korting
not_available.gif
Preloader

Drie soorten gerookte paprikapoeder bij elkaar. Pimenton Picante, de Agridule en de Picante versie

Deze paprika is niet te vergelijken met het neutrale paprikapoeder die je krijgt bij de plaatselijke supermarkt. Het is meer een neef van de traditionele Hongaarse paprika. Wat dit paprikapoeder zo anders maakt, is de diepe rokerige smaak.

Dit Spaanse poeder is onmisbaar voor de Spaanse chorizo worst, varkensvlees gerechten en een aantal garnalen gerechten en tapas. Het voegt de absoluut perfecte smaak van authenticiteit toe aan de Spaanse paella. Geen enkel ander ingrediënt heeft zo een impact op de authentieke Spaanse keuken.

De Spaanse versie welke Picante heet mag men niet verwarren met pikant als in de Aziatische keuken, het is eerder een zachtere vorm van pikant. De kleur is diep rood, een rokerige aroma en een zijdeachtige textuur.

De Gerookte Pimenton ( paprikapoeder ) van La Dalia wordt vaak verward met de Hongaarse versie ( welke afstamt van de Spaanse pimenton !!) Pimenton is een poeder van gemalen Capsicum annuum. De pepers worden geroosterd op hout waarna ze tot poeder worden vermalen.

 

Voedingswaarde : 

Per 100 g
Vitamine A 0,01 mg
Vitamine B1 0,60 mg
Vitamine B2 1,70 mg
Vitamine C 70 mg
Kalium 2400 mg
Calcium 180 mg
Fosfor 350 mg
Ijzer 24 mg

 

Paul van Gaalen
dinsdag 24 februari 2015
De bestelde produkten werden erg snel en zeer goed verpakt geleverd ( nu 1 week geleden ). De Pimenton hebben we in de eerste week al 4x gebruikt en we zijn het er alle vier over eens dat het een uitermate smaakvol produkt is. Het is totaal niet te vergelijken met gewone paprikapoeder. Bovendien staan de blikjes ook nog eens zeer decoratief in de keuken.

Maria_Pura
zondag 08 februari 2015
Waarom kiezen als je ze alle drie kan proeven! Heerlijke pure smaken.Deze setje is een #kado voor mijn dochter/schoondochter. Heerlijk aroma, zelf gebruik ik het bij vele gerechten om ze net iets meer smaak te geven. Als je ze geprobeerd hebt, dan wil je niets anders. Uiteraard levering, snel en zeer betrouwbaar...vandaar dat ik voortaan enkel nog mijn producten uit Spanje, hier koop: #spaansewinkel ja, zelf ik #catalaanse
Roland de Ligny
woensdag 28 januari 2015
Snelle levering, heerlijke rooksmaak. Aanbevolen voor koks die niet kunnen kiezen!
Meer beoordelingen

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo