Moorse kruiden
In het zuiden van Spanje zijn ze zeer populair. Men noemt ze Pinchos morunos,in Nederland en België :
Moorse spiesjes. Met onze kruiden heeft U geheid succes als U thuis deze moorse spiesjes maakt.
Verpakt per 250 gram in een handige strooibus.
( onze vorige producent RUCA heeft besloten om alle verkoop naar het buitenland te stoppen vandaar dat we deze als alternatief gevonden hebben, gemaakt in de provincie Malaga in Fuente de Piedra )
Hoe maakt men de pinchos? :
Ingrediënten:
Olijf olie extra virgin
Kipfilet.
Pinchos moruños kruiden ( 30 gram per kilo vlees )
Paprikapoeder (optioneel)
Men snijdt het vlees in kleine stukjes en mengt het geheel goed met de Pinchos moruños kruiden. Het mengsel laat men tot 24 uur intrekken. Minimaal 2 uur. Vervolgens doet men de stukjes op houten stokjes. U hoeft ze dan alleen nog maar op de braadplaat te bakken en op te dienen met een stukje (stok) brood. Eenvoudig doch heerlijk
Ingrediënten van de kruiden : zout, koriander, komijn , kurkuma, peper, knoflook , cayenne, suiker en E 331 en E362
Beoordelingen
vrijdag 05 juli 2024
perfect
Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen