Ecologische Pisto

Biologische pisto waar je lekker een stukje vis, vlees of gehaktballetjes in kunt stoven. Deze Spaanse Pisto is zelfs CAAE gecertificeerd, dit is het orgaan in Andalucia dat controleert of alles afkomstig is van ecologische landbouw.
Basisprijs inclusief BTW4,62 €
Verkoopprijs: 3,75 €
Korting -0,87 €

Biologische pisto waar je lekker een stukje vis, vlees of gehaktballetjes in kunt stoven. Deze pisto  bevat geen conserveringsmiddelen, chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Ingredienten :

Biologische aubergine, Biologische courgette, Biologische tomaat, Biologische ui, Biologische paprika , Biologische knoflook , zout  en biologische olijfolie virgin extra.

Puur natuur, ambachtelijk gemaakt, en erg smakelijk : Inhoud: 400 gram

 

Deze Spaanse Pisto is zelfs CAAE gecertificeerd, dit is het orgaan in Andalucia dat controleert of alles afkomstig is van ecologische landbouw.

zaterdag 30 november 2013
Ik heb hierin vegetarische balletjes gestoofd, een verrassend lekkere bereiding!
Rik Schellekens

welkom bij de Spaanse webwinkel

Deze Spaanse webwinkel is een initiatief van Original Andalucia en is ontstaan in 2007 uit een groeiende vraag van de consument in de Benelux naar Spaanse producten van uitsluitend topkwaliteit.

Neem gerust eens een kijkje in onze Webshop.

We hebben olijfolie, paellarijst, spaanse wijn, gerookte paprikapoeder en veel meer.

De Spaanse winkel is constant op zoek naar de beste Spaanse producten uit Andalusië.

Al onze leveranciers worden door ons persoonlijk uitgekozen en bezocht. Bij vele producten informeren wij u, geïllustreerd met foto’s, over hun herkomst. Al onze producten worden RECHTSTREEKS van de producent afgenomen. Original Andalucia heeft als doel U het authentieke Andalusië te laten ervaren en proeven.

 

Op deze site staat ook heel veel informatie over het echte Andalusie, de cultuur, de taal en wat beslist nog te bezoeken en veel meer.

We zijn de Nummer 1 in Andalusische producten !

Bijna alle producten in deze webwinkel zijn van origine Andalusische producten en afkomstig van de kleinere producent. In Andalusië staan ze stuk voor stuk bekend als Spaanse topproducten. Vele zijn biologische producten en zij voldoen aan alle eisen om het eco-certificaat te voeren; doordat ze van hele kleine fabrikanten afkomstig zijn, voeren ze deze vaak niet, vanwege de kosten van de bio-certificering.

Een aantal Spaanse producten in ons assortiment is zelfs in Zuid-Spanje exclusief. 

Mojama bijvoorbeeld (gedroogde tonijn); hiervan is de vangst gelimiteerd en het merendeel ervan wordt ook nog eens geëxporteerd naar Japan.

Honing producten uit de diverse Natuurparken in Malaga, 100% ecologisch!!!. Gourmet Spaanse koffie van een branderij uit Sevilla..

In onze Spaanse Winkel hebben we ook enkele veel gebruikte kruiden uit de Andalusische, Spaanse keuken. Niet alleen de bekende pimentón picante en pimentón dulce zitten nu in ons bestand, maar ook de Moorse spiesjes kruiden in Andalusische stijl.

We hebben ook gerookte paprikapoeder), pisto , pimientos asados, pisto en nog veel meer..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maria en Pierre via ons Contact formulier

Original Andalucia is exclusief importeur van Cafes AB uit Sevilla voor de Benelux en Duitsland. Daarnaast zijn we ook exclusief importeur voor Bodega Antigua Casa de Guardia en de Mudejar olijfolie , Al Jaque in Montejaque

Onze online webshop met topkwaliteit Spaanse producten, zal blijvend uitbreiden met veel meer lekkers uit Spanje .

We staan altijd open voor suggesties; staat het niet in de shop, vraag er gerust naar !!

We werken samen met diverse organisaties in Andalusië ter promotie van ambachtelijke Spaanse Biologische producten.