270 gram Biologische Chorizo Iberico Puro Bellota
Biologische Spaanse Chorizo Iberico de Bellota. De absolute topkwaliteit Spaanse Chorizo
Deze Chorizo wordt op de oude ambachtelijke andalusische wijze nog gemaakt zonder enige toevoegingen van niet natuurlijke aard.
Men gebruikt dus enkel biologische kruiden, natuurlijke darmen, zeezout en de pure echte lucht van de Sierra Morena natuurpark in Andalucia, het hart van het Jabugo gebied !!!
De worst is verscheidend van gewicht, maar U krijgt ten alle tijde minimaal 270 !!! gram van deze heerlijke echte chorizo
De methode van Droging is een oude wijze van conservering zoals hun overgrootouders dat al deden. Door middel van gebruik van zout en het blootstellen aan de lucht, verliest het vlees vocht en is daardoor lang houdbaar. Dit proces om een Spaanse Chorizo van zeer goede kwaliteit te krijgen kan wel drie jaar duren. Eerst een lange periode blootstelling aan de lucht van Jabugo ( Huelva ), en daarna aan de totale stilte in de bodega waar het vlees zijn karakteristieke smaak verkrijgt.
En zoals al vermeld geheel volgens Biologische Landbouw verkregen en van Puur Iberico varken . De varkens lopen met totaal 300 stuks op 700 hectare terrein vrij rond.
Beoordelingen
woensdag 14 juli 2021
Zeer mals en rijk aan smaken!
Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen