Gratis Verzenden vanaf 75 €

Membrillo Confiture biologisch


Deze Crema de Membrillo ( kweepeerjam )is ambachtelijk gemaakt met 100 % natuurlijke producten. Zonder conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Puur Natuur ! Dus als U membrillo wil kopen bent U hier aan het juiste adres
Verkoopprijs: 3,99 €
Korting
not_available.gif
Preloader

Crema de Membrillo / Kweepeerjam

Deze crema de membrillo / kweepeer jam , is ambachtelijk gemaakt met 100 % natuurlijke producten.

300 gram.

Inhoud : Biologische Kweepeer , Biologische Rietsuiker en Biologische Citroen

De dames van de Cooperatie gebruiken pure rijpe vruchten in hun Jam. Ze zijn van mening dat pectine dat een geleermiddel is afbraak doet aan de kwaliteit van de jam en voegen daarom als het even kan GEEN tot zeer weinig pectine toe. Gevolg is dat de Jam vrij vloeibaar is. Maar dit komt de smaak ten goede en doordat hij zo vloeibaar is is hij breder inzetbaar in de keuken. ( yoghurt , brood, koken )

.

Tevens is deze CAAE gecertificeerd!!!! Dit is een bewijs dat deze kweepeer jam uit 100% ecologische producten is gemaakt.

membrillo-achter

In Spanje vaak bij het ontbijt gegeten of bij geitenkaas.

Carne de membrillo is gemaakt van de kweepeer. Zijn Latijnse naam is: Cydonia obloga Mill. = Cydonia vulgaris Pers.

Deze fruitsoort heeft zijn origine in het gebied rond de Kaspische zee. Haar naam ontleent zij aan de Griekse stad Cydon. Echter in de tijd van Babylon bestond dit fruit al; voor de Grieken stond het symbool voor vruchtbaarheid en liefde.

Momenteel wordt deze vrucht niet alleen in Andalusië gekweekt en in andere Spaanse regio's zoals Levantina, Extremadura en Murcia, maar ook in Armenië, de Kaukasus, Irak, Syrië, Argentinië, Griekenland en de Balkanlanden.

De vrucht kan niet gegeten worden zonder dat deze verwerkt is; de membrillo is bitter en zuur van smaak is. Van de vrucht wordt gelei, jam, geneeskrachtige siroop en carne van membrillo gemaakt.

Het lekkerste is als men de membrillo samen eet met zuidvruchten, koekjes of verse kaas.

Dus als U membrillo wil kopen bent U hier aan het juiste adres

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

fb logo      icon twitter   google plus    youtube logo  insta logo